Szextörténetek Szexképek Amatőr szexkép Szexapró Szexfórum Szexhírek SzexGif
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

gruppen szex

szex fórum, erotika fórum
Kinek volt már alkalma sok pasival és / vagy nővel kipróbálni? Élmények és tapasztalatok?

lugwig 2016-09-23 13:20:35
Ma reggel a nejem mikor felébredt vittem neki be a hállóba a kávét , és ránéztem a csodás puncijára , alul semmi nem volt rajta , felül csak a kis Béby Dollja , a pinája szétnyitva ahogy szét tett lábakkal itta a kávéját . Örülten megkivántam és a kávé ivás után kinyaltam a csodás nedves pináját , ő pedig szopni kezdte a farkamat . Ekkor csengetett valaki , kimentem és a haverom volt aki jött , mert megbeszéltük , hogy egy munkát közösen megcsinálunk . A nappaliba leültünk , közbe a kis párom kijött a hállóból és leült szembe velünk a fotelba , mivel bugyit nem vett fel a puncija ki ki villant közbe mikor éppen úgy mozdult . A haverom is láttam , hogy észre vette és meg is jegyezte , hogy , talán éppen keféltetek amikor jöttem....nevettünk és mondtam a nejemnek , mutasd meg mit csináltál éppen amikor csengetett a haverom . Ő oda jött és szopni kezdte a boxer alsóból kivett farkamat . A haverom nézte egy darabig , majd a nejemhez közelebb huzódva elkezdte a punciját simogatni , ujjazni , aki ettől egyre jobban beindult , és a haverom farkát is elkezdte szopni . Én ekkor mögé mentem és benyomtam a nedves lyukába a farkamat és baszni kezdtem , a haveromat tovább szopta , én meg jól megkeféltem és a pinájába élveztem . A haver ekkor hanyatt fektette a nejemet és ő is beléhatolt és dugta a jó lucskos pináját , aztán hátulról is jó erősen megbaszta és a végén a szájjába élvezett . A nejem csak annyit kérdezett tőle , hogy ..." most már te is iszol egy kávét " ?! :)

andreas 2016-09-22 12:37:47
Gratulálok ludwig!

lugwig 2016-09-22 11:02:37
andreas ! A tegnap esténk is kellemesen telt ! ugyanis itt volt egy régi kollégám és egy haverja , akik láttam , hogy nagyon rákattantak a páromra . Néhány pohár ital után egész jó hangulat alakult ki , és a kis párom aki persze megint nagyon szexi cuccba volt ( egy kis farmer mini szoknya és egy ujjatlan topp volt rajta . A pasik elkezdtek egyre "bátrabban" közelíteni hozzá , ölelgették , puszilgatták , sőt a volt kollégám csókolózni kezdett vele és a nejem melleit is szopogatta , aki ettől persze nagyon beindult és szopni kezdte a palit . A másik is már kemény farokkal állt és nyalni kezdte a nejem puniját . A kis nejem ekkor már rettentően élvezte a két faszi kényeztetését és mondta is nekik , hogy basszatok meg mind kettőtöket akarom ! A két fickó nem is várt sokáig , és mindketten , több pózba megdugták a párom akkor már igencsak nedves lyukait . Jó érzés volt látni és hallani ahogy élvez velük , én is bekapcsolódtam és én is megdugtam a pináját és a seggére élveztem neki. A két fazon pedig még kicsit tovább dugta őt , aztán az egyiket leszopta , a másik pedig a melleire élvezett neki , amit a párom szétkent magán . Az est folyamán még egyszer megdugták és szopiztatták , én is leszopattam vele ujra a farkamat . Kellemes kis esténk volt megint !

andreas 2016-09-20 21:25:47
Örülök neki ludwig,hogy jól telt a tegnap estéd! Csak így tovább! Hajrá!

lugwig 2016-09-20 16:18:54
andreas ! Mondtam ugye , hogy jók az ötleteid ! Mi tegnap este voltunk egy ház avatón , és ott persze szex lett a vége ....a kis páromat dugták és mikor hátulról kefélte egy jó farkú 30 -as pasi , én közbe kivettem és szoptam is neki , aztán vissza tettem és ő tovább baszta a nejemet . Majd később a srác " viszonozta " a szopást nekem , és szopta a farkamat mielőtt én is megdugtam a nejem addigra ujra teljesen nedves kivánós punáját . Az este ( éjszaka) folyamán ez még néhányszor megtörtént ,más párokkal is , nagyszerű érzés volt a nejem pinájából kivett farkat szopni , és persze nekem is iszonyú jó érzés volt viszont kapni ezt .

andreas 2016-09-17 04:20:08
Kössz ludwig! Ha fölvagyok izgulva,akkor
vannak szexi ötleteim.

lugwig 2016-09-16 17:58:44
andreas ! Jók a "figurák" amiket ajánlasz ! :)

andreas 2016-09-11 16:01:27
Ludwig persze hogy leszopnálak a barátnőd
jelenlétében,s őneki pedig természetesen kinyalnám szívesen! Sőt még a csajod vibrátort is tehet a hátsómba, te pedig óvszert használva dughatnál engem.

lugwig 2016-09-11 15:08:44
andreas ! Szopnál ? Miután megdugtam a nőmet , te szopnál engem ? Vagy kinyalnád a puncit ?!

andreas 2016-09-11 10:58:00
ludwig az jó lehetetett! Egy olyat is bevállalnék! Hm jó kis pinaízű fallosz! Uajh!
Egész extázisba estem!

lugwig 2016-09-10 15:43:21
Volt ilyen élmény is , a páromat dugtuk ketten , és közbe mikor dugták én szoptam is kicsit a pasi farkát .

andreas 2016-07-08 19:12:05
Dögös csaj seggbe kúrásában,faszszopásal plusz hátsóm kúrásával egyszerre egy jó kis biszex szendvicsbulit
szívesen én is bevállalnék!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek