Szextörténetek Amatőr szexképek Szexképek Szexapró Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

gruppen szex

szex fórum, erotika fórum
Kinek volt már alkalma sok pasival és / vagy nővel kipróbálni? Élmények és tapasztalatok?

lugwig 2016-09-23 13:20:35
Ma reggel a nejem mikor felébredt vittem neki be a hállóba a kávét , és ránéztem a csodás puncijára , alul semmi nem volt rajta , felül csak a kis Béby Dollja , a pinája szétnyitva ahogy szét tett lábakkal itta a kávéját . Örülten megkivántam és a kávé ivás után kinyaltam a csodás nedves pináját , ő pedig szopni kezdte a farkamat . Ekkor csengetett valaki , kimentem és a haverom volt aki jött , mert megbeszéltük , hogy egy munkát közösen megcsinálunk . A nappaliba leültünk , közbe a kis párom kijött a hállóból és leült szembe velünk a fotelba , mivel bugyit nem vett fel a puncija ki ki villant közbe mikor éppen úgy mozdult . A haverom is láttam , hogy észre vette és meg is jegyezte , hogy , talán éppen keféltetek amikor jöttem....nevettünk és mondtam a nejemnek , mutasd meg mit csináltál éppen amikor csengetett a haverom . Ő oda jött és szopni kezdte a boxer alsóból kivett farkamat . A haverom nézte egy darabig , majd a nejemhez közelebb huzódva elkezdte a punciját simogatni , ujjazni , aki ettől egyre jobban beindult , és a haverom farkát is elkezdte szopni . Én ekkor mögé mentem és benyomtam a nedves lyukába a farkamat és baszni kezdtem , a haveromat tovább szopta , én meg jól megkeféltem és a pinájába élveztem . A haver ekkor hanyatt fektette a nejemet és ő is beléhatolt és dugta a jó lucskos pináját , aztán hátulról is jó erősen megbaszta és a végén a szájjába élvezett . A nejem csak annyit kérdezett tőle , hogy ..." most már te is iszol egy kávét " ?! :)

andreas 2016-09-22 12:37:47
Gratulálok ludwig!

lugwig 2016-09-22 11:02:37
andreas ! A tegnap esténk is kellemesen telt ! ugyanis itt volt egy régi kollégám és egy haverja , akik láttam , hogy nagyon rákattantak a páromra . Néhány pohár ital után egész jó hangulat alakult ki , és a kis párom aki persze megint nagyon szexi cuccba volt ( egy kis farmer mini szoknya és egy ujjatlan topp volt rajta . A pasik elkezdtek egyre "bátrabban" közelíteni hozzá , ölelgették , puszilgatták , sőt a volt kollégám csókolózni kezdett vele és a nejem melleit is szopogatta , aki ettől persze nagyon beindult és szopni kezdte a palit . A másik is már kemény farokkal állt és nyalni kezdte a nejem puniját . A kis nejem ekkor már rettentően élvezte a két faszi kényeztetését és mondta is nekik , hogy basszatok meg mind kettőtöket akarom ! A két fickó nem is várt sokáig , és mindketten , több pózba megdugták a párom akkor már igencsak nedves lyukait . Jó érzés volt látni és hallani ahogy élvez velük , én is bekapcsolódtam és én is megdugtam a pináját és a seggére élveztem neki. A két fazon pedig még kicsit tovább dugta őt , aztán az egyiket leszopta , a másik pedig a melleire élvezett neki , amit a párom szétkent magán . Az est folyamán még egyszer megdugták és szopiztatták , én is leszopattam vele ujra a farkamat . Kellemes kis esténk volt megint !

andreas 2016-09-20 21:25:47
Örülök neki ludwig,hogy jól telt a tegnap estéd! Csak így tovább! Hajrá!

lugwig 2016-09-20 16:18:54
andreas ! Mondtam ugye , hogy jók az ötleteid ! Mi tegnap este voltunk egy ház avatón , és ott persze szex lett a vége ....a kis páromat dugták és mikor hátulról kefélte egy jó farkú 30 -as pasi , én közbe kivettem és szoptam is neki , aztán vissza tettem és ő tovább baszta a nejemet . Majd később a srác " viszonozta " a szopást nekem , és szopta a farkamat mielőtt én is megdugtam a nejem addigra ujra teljesen nedves kivánós punáját . Az este ( éjszaka) folyamán ez még néhányszor megtörtént ,más párokkal is , nagyszerű érzés volt a nejem pinájából kivett farkat szopni , és persze nekem is iszonyú jó érzés volt viszont kapni ezt .

andreas 2016-09-17 04:20:08
Kössz ludwig! Ha fölvagyok izgulva,akkor
vannak szexi ötleteim.

lugwig 2016-09-16 17:58:44
andreas ! Jók a "figurák" amiket ajánlasz ! :)

andreas 2016-09-11 16:01:27
Ludwig persze hogy leszopnálak a barátnőd
jelenlétében,s őneki pedig természetesen kinyalnám szívesen! Sőt még a csajod vibrátort is tehet a hátsómba, te pedig óvszert használva dughatnál engem.

lugwig 2016-09-11 15:08:44
andreas ! Szopnál ? Miután megdugtam a nőmet , te szopnál engem ? Vagy kinyalnád a puncit ?!

andreas 2016-09-11 10:58:00
ludwig az jó lehetetett! Egy olyat is bevállalnék! Hm jó kis pinaízű fallosz! Uajh!
Egész extázisba estem!

lugwig 2016-09-10 15:43:21
Volt ilyen élmény is , a páromat dugtuk ketten , és közbe mikor dugták én szoptam is kicsit a pasi farkát .

andreas 2016-07-08 19:12:05
Dögös csaj seggbe kúrásában,faszszopásal plusz hátsóm kúrásával egyszerre egy jó kis biszex szendvicsbulit
szívesen én is bevállalnék!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek