Szextörténetek Amatőr szexképek Szexképek Szexapró Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Hivatásból, élvezeből, kényszerből?

szex fórum, erotika fórum
Írjon aki már volt prostituálttal milyen volt, milyen körülmények között de írjanak örömlányok is hogy mennyire élvezik a munkájukat vagy valóban csak a pénzért esetleg kényszerből csinálják és milyen jó vagy éppen nagyon rossz élményben volt részük! Őszinte, tabumentes téma már én is fizettem néhányszor szexért és soha nem bántam meg!

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-01-08 23:25:06
Olyan volt, hogy fél órát fizettem, és 3 órán át beszélgettünk, közben meg baszélgettünk is. illetve főleg szopott, ha nem beszélt, én meg nyaltam, semmi pluszt nem kért, mert jól esett minden, a sok nyalás, meg a beszélgetés is. Voltam én is úgy, hogy nekem némelyik a jó viszony miatt, pedig mikor abban a városban dolgoztam, kb 8x voltam nála, 2. után gumi nélkül engedte, és ingyért benne volt a szájba élvezés is... volt hogy 2x elélvezett tőlem a fél órában, de többnek tetszett pl a spermás csók a leszopásom után is. És párnak nem is volt ismeretlen.

tom 2017-01-08 07:45:54
Hát ilyen az élet! Egyeseknek minden sikerül másoknak semmi igaz majkl43? Tényleg vannak ennyire szerencsés emberek mint te? Szinte hihetetlen!

tom 2017-01-08 07:45:16
Hát ilyen az élet! Egyeseknek minden sikerül másoknak semmi igaz majkl43? Tényleg vannak ennyire szerencsés emberek mint te? Szinte hihetetlen!

majkl43 2017-01-07 21:54:44
Én úgy voltam egy kezdő kurvával, hogy dumálásból kaptam egy ingyen menetet. Nagyon jó volt, mert ügyes csaj volt és oda is tette magát rendesen! Szerencsés voltam, mert élvezte a helyzetet, és a végén el is élvezett. Elmondta, hogy amikor dolgoznak nem élvezik, csak a gyorsasága mennek. Így mondta! Akkor élvezek amikor befejeztük, meg amikor oda adja a pénzt. Még párszor meghúztam a kiscsajt, s elmondtam, hogy másképp is meglehet élni! Ma már nálam dolgozik, eladó lett belőle. Most a boltvezetőit csinálja. Remélem, hogy hamarosan rendes barátot is talál. Kicsit még kell irányítani, de egyre magabiztosabb lesz! Ameddig lehet, addig kefélem! Szerencse az is, hogy csípi a búrám!

tom 2017-01-07 19:44:15
Mindenkinek köszönöm nem is vártam mást csak egy volt a szokásos hiábavaló kísérleteim közül na ezért volna legjobb letaposni innen a fórumról a büdös picsába!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek