Szextörténetek Amatőr szexképek Szexképek Szexapró Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Apa kurvája a lánya!

szex fórum, erotika fórum
Az előbb elküldött az asszony a Tescoba! Lányom is velem akart jönni, így elvittem. Vásárlás után kért, hogy vigyem el valahová, és basszam szét a punciját, mert nagyon kívánja a faszomat! Hát megtettem, s olyan élvezetes volt, hogy már a következő menetre gondolok! Gyönyörű volt a végén a szájába élvezni! Átszellemülten nyelte le a sok, forró gecit! Ti is ok volna fiatal, harmatos, faszra éhes punciját? Vagy elitéltek?

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-01-17 17:00:15
ha figyelve olvastad, akkor láttad, én is irigykedtem pl sári mamára, és rád is a hozzászólásaimban, csak előttem volt egy hozzászóló, aki írt az öngyilkosos esetről. erre íertam a szempontokat. hogy az erőszak semmiképp nem szül jó dolgot. de itt ,pont a tekintély miatt van egy erőszak nélküli félrevezeteés lehetősége is az apa részuéről pl, ami szintén veszélyes lehet, ha valahogy manipulálva teszi ezt meg. ha viszont azt olvasod, hogy én is hasonlókat írtam, mint te itt ,hogy kevés a normális srác, te írrtad az elkesz, drogosokat, én meg hasonlókat, nyeglék, komolytalanok, felelőtlenek... stb. hasonlóan gondolom, nehéz egy lánynak normálisat taláűlni, és ha ő ezek helyett pl az apjában jobban megbízik, egyáltalán nem csodálom. hát, kérdésedre, ha a lányom kitartóan kezdeményezett volna, akkor biztos én is beadtam volna a derekamat. neme viszont utána biztos lenne kis lelkiismeret furdalásom, még ha a legszebb élmények közé is tartozna. de nekem eleve külön él, és teljesen más típusú is a lányom, eszünkbe sem jutott egyikőnknek sem, még távolról sem. Volt fiúja is tavaly, de dobta, még mielőtt megtörtént volna, másképp tervezték az életüket, így nem lett komoly,pedig sokáig jártak. de én irigykedve szeretem olvasni ezeket a történeteket pl. szeretem olvasni. főleg, ha részletesek, és persze beleképzelem magam a szituba.

lehiggadok 2017-01-17 07:24:05
Még annyit a témához hogy engem a gyönyörű kétgyermekes, elvált nevelt lányom provokált a végsőkig sokáig próbáltam uralkodni magamon de egyszer végül elszakadt a cérna, belementem, viszonyunk volt (nem bántam meg) de vége lett amint újból férjhez ment! Tudom ez azért kicsit más de mégis csak családon belüli "apa-lánya" szexkapcsolat volt!

lehiggadok 2017-01-17 07:04:59
Talán hülyén hangzik amit most írok de vállalom a lehurrogást, fikázást mert meglehetősen kétoldalú, elég kényes téma a szülő-gyerek szex! Nem ítélek el senkit aki ezt csinálja HA MINDKÉT FÉL akarja, élvezi, örömét leli benne! valahol van benne némi igazság hogy az apa vezesse be a lányát anya a fiát a testi örömökbe hiszen döntő lehet a későbbiekre az első (néhány) alkalom bár nem tudom én megtenném-e! Talán már igen! Mindenképpen jó ha a tapasztalatlant egy tapasztalt tanítja meg a jóra! Ha nem a szülő akkor a fiút érett nők (nagyon jó, felejthetetlen élményeim vannak ezzel kapcsolatban) a lányt pedig egy érettebb férfi hiszen ők már sokat tudnak a KÖLCSÖNÖS örömszerzésről de persze ha olyan a viszony, bensőséges a kapcsolat megoldható családon belül! Hát ennyi a hozzászólásom remélem nem írtam túl sok hülyeséget!

majkl43 2017-01-17 00:54:50
Sokmindenérdekel! Van igazságod! Elmondom neked, hogy itt sűrítve írtam le, hogy miként csábított el a lányom ( lányom első csődöre lettem )! Valóságban ez másfél évig tartott! Szeretem nagyon, és már láttam a kínját, így belementem! Tudod most boldog, sugárzik az arca, csillog a szeme! Én sem hittem, hogy képes lennék megtenni! De! A kitartása bizonyította, hogy szeret, s ezt akarja! Folyamatosan rávezetem, hogy a saját korosztályában keressen fiúkat! Sajnos sok az alkoholista, drogos! Nincsenek a lányok könnyű helyzetben! Ha van egy normális, azért 10 nő kűzd! Mikor én fiatal voltam, még én harcoltam egy-egy jó nőért! Megkérdezem tőled! Ha a lányod másfél, két évig csesztetne, hogy tanítsad meg dugni, mert ő veled akarja megtanulni a szeretkezés csínját-bínját! Mit tennél? De makacs és nem tudod meggyőzni, hogy ez helytelen! Hmmm? Őszinte választ kérek! Ok? Én is az vagyok!

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-01-16 20:57:21
érdekes téma. Egy kislányos cikkhez én pl nem is szóltam itt hozzá, csak annyit, hogy egy ismerősöm lányának a mostohaapját pár hónapja csukták le vagy 14 évre, mert 10-15 éves koráig molesztálta a kislányt. A lány már persze pár évvel nagyobb, most derültek ki egy éve kb, és nem is dugta meg, de minden más volt köztük. még is 14 év!
De ott a pasi kezdte. amiket itt írtak, sok történetben a storik közt is, meg a hozzászólásokban is a lány kezdeményezett. Ráadásul idősebb is volt, nem kiskorú.
Ennek egyik oka, hogy az apa előtte tekintély is, és közel is áll hozzá. Tehát fel is néz rá, meg szereti, ismeri is alapból. Tehát, mikor a szex érdekelni kezdi, biztonságosabb lehet neki, mint ismeretlenek, ráadásul a mai ifjúság, számomra elég nyegle, vagy bunkó, éretlen, eszetlen... sorolhatnám. Nők előbb érnek, és nekik a korosztályuk sokszor nem jó parti. Én pl ha a lányom közeledett volna hozzám, akkor sem mentem volna bele a dolgokba. Nekem gyerek koromban a kíváncsiság vitt bele a húgommal nyali-falis dolgokba, elsőre csak simogatások, aztán pár év nyalás, meg közös, kölcsönös masztik... ennyi. pár év múlva abbahagytuk, és kerestünk hozzánk valókat... de titi kor elején, mikor kíváncsi az ember, akkor van ilyesmi. 12-14 éve a neten sok hasonló történetet olvastam, beszélgettem emberekkel, és az általam vélteknél jóval sűrűbben vannak ilyenek. És szerintem régen is sok ilyen volt, és ma is, amik ki sem derülnek. A szex a törvényes korban is csak akkor jó, ha mindketten akarják. De érdekes volt Sári mama írása is, hogy őket kis korukban már bevezették ebbe, és mikor akár később felnőttként szembesültek a törvénnyel, nem öngyilkos lett, hanem élt tovább boldogan, és a gyerekeit is így nevelte, és ők is boldogok lettek. én elvben irigylem őket, gyakorlatban csak akkor lennék irigy, ha a szüleim nem pocakosak lennének, 100kg fölött már középkoruk óta :D de vannak rokonaim, akik svéd modell szerint a meztelenséget természetesenek tartva nevelték gyereküket, együtt fürödve vele, de semmi szex nem volt, csak egy természetes "nudizmus". A társadalom egy része meg rohadt képmutató. Keresztény értékek álcája mögött pl... EMLÉKSZEM EGY HAVAS MŰSORRA, AHOL HAVAS HENRIK ELMESÉLTE A TV-BEN, HOGY MIKOR A PROSTIKRÓL ÍRTA A KÖNYVÉT, ÉS GYŰJTÖTTE AZ ANYAGOT, TÉMÁT, NYILTAN TUDTÁK AZOKBAN A KÖRÖKBEN HOGY MELYIK PARLAMENTI KÉPVISELŐ SZERETI A KISFIÚKAT, MELYIK A KISLÁNYOKAT!!!! ÉS SEMMI, DE SEMMI SEM TÖRTÉNT, PEDIG NYILTAN VOLT A MŰSORBAN! ÉN RÁADÁSUL AZ ISMÉTLÉST LÁTTAM, AZ IS NYILTAN MENT... Szóval, aki visszaél ezekell, a szülői tekintéllyel, bizalommal, az tényleg gáz, mert egy életre megnyomoríthatja a gyerekét, de ahol a kislány adja magát az apjának, azt nem is tudom... eleve a férfi agya, másképp van bekötve, ezt mindenki tudja. a pasik szex-szex-szex centrikusak, hiszen itt is 20 pasi ajánlkozik mindig minden lehetőségre, sokkal ritkább, hogy a nők nyálcsorgatva pasiznának. ők hamar találnak mindig valakit. Egy lány meg ha csábít... eleve a csábíts fogalma, hogy az agy helyett az ösztönökre alapoz. józanság helyett megvezetik.... persze ezek csak az én gondolataim. olvasni izgalmas minden esetre, ha mindkettő benne van, és nem erőszak.

zoli
zoli 2017-01-14 16:31:11
bauka , ez a vágyakvilága .bár nekem se jön ez be.

bauka 2017-01-14 12:29:05
Erdekes, mert en csak mindig azt olvasom a hirekben, hogy az apa megeroszakolta, a lányát, most a heten is volt egy , aki meg videora is vette, es a lany meg öngyilkos lett.itt meg csak azt lehet olvasni Hogy igy baszom a lanyom, meg szopatom, a lanyom.komoly

lugwig 2017-01-14 10:52:50
andor irok emailbe ! lvasd majd el ! Szia !

andor 2017-01-14 10:46:03
Sziasztok!Mi is Apa es lanya vagyunk.Szivesen beszelgetek telefonon is hasonlokkal vagy ismerkedjunk allandora.alkalmi41@gmail.com

majkl43 2016-12-24 19:40:23
Igen szerencsések vagyunk! Mindenre én tanítottam, de a kedvencem oda-vissza tudja! Reggelente mikor az anyja elmegy boltba, már jön is egy gyors szopásra! Így jön be: Apa! Jött a lányod a napindító geci adagjáér! Verd teli a számat azzal a nagy faszoddal, mert nagyon éhes vagyok már!

jacckess 2016-12-24 19:01:47
majkl43
Szeretnék veled beszélgetni erről a témáról. Nagyon érdekel Írsz erre az e-mail címre: jacckess@citromail.hu.

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2016-12-24 12:18:30
fincsi életetek lehet, kinyalnám utánad a lányodat :D

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek