Szextörténetek Amatőr szexképek Szexképek Szexapró Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Megerőszakolás

szex fórum, erotika fórum
Van olyan nő vagy férfi akinek akarata ellenére közösülnie kellett valakivel de élvezte?

Assfucker 2017-01-12 08:59:33
Encica: ami veled történt az borzasztó, és megbocsáthatatlan. Amiről szerintem ez a bejegyzés szól az egy olyan játék amiben mind a két fél részt akar venni, feltétel nélkül megbíznak egymásban, és olyan önkontrollal rendelkezik a domináns fél, hogy bármilyen helyzet is van, a varázsszóra azonnal abbahagyja, és a leggondoskodobb emberi lénnyé változik.

gabor38 2017-01-11 07:28:34
meg nem de benne lennek

Bence90
Bence90 2017-01-09 13:48:32
Jajj a legfontosabb lemaradt :) Vonzó vagy a képen és szimpatikus nagyon... Ha van kedved egy fiatal pasihoz vagy esetleg újdolgokat akarsz kipróbálni akkor.... ne nekem írj.. :)) Bár nem igaz és megismernélek szivesen nem féltétlen a szexre központosítva...

Bence90
Bence90 2017-01-09 13:42:48
Szerencsés vagy,hogy megúsztad és nem próbálkoztak újból...
Viszont annyit hozzá tennék,hogy ismerek olyan idősebb hölgyeket aki elvezik ha megvannak kötve és teljesen kivan a férfinak szolgáltatva... éppen az jön be nekik,hogy tehetetlenek az ellen amit teszel velük... Voltam már 42 éves hölggyel aki kérte ha bilincselejem hátra a kezét és szoptassam meg keményen! Utána az aztal lábaihoz kötöztem és 1 óráig dugtam a seggét közbe vibrátoroztam a punciját ami nem volt elég neki... de én otthagytam az asztalon benne 2 rezgő dilóval és elmentem bevásárolni... :) Mikor haza értem annyit mondott áll a farkam ? Szóval embert válogat ez is... de persze a te helyzeted más mert ott ismeretlen emberek akartak megeröszakolni és nem tudtad mit tehetnek veled... de ha tudtad volna akkor nem féltél volna annyira szerintem :)

Encicica
Encicica 2017-01-09 13:32:16
Szerencsére csak majdnem lettem áldozat. 19 éves koromban esett meg, mikor egy fa telepen dolgoztam titkárnőként. Késő estig kellett dolgozni, és a műhelyben bent volt még 4 munkás. Egy iratért mentem be, mikor 2 munkás elkezdett molesztálni, fogdosni. Az egyiket sikerült pofon vágnom, de a másik hátulról lefogott. Közben odajött a másik kettő és letepertek egy gumi szőnyegre. Sajnos hiába akartam védekezni, egy fogta a kezemet, kettő pedig a lábamat húzta szét. A negyedik már tolta le a gatyáját, és felém térdelt, mire szerencsére jött egy autó, mire ők megilyedtek, és elengedtek. 3 fiatal srác volt, meg egy 60 körüli férfi. Nem hiszem, hogy van olyan nő, aki ezt élvezi. Rettenetes érzés, mikor ki vagy szolgáltatva, próbálsz ellenkezni, de nem megy. Nagyon féltem. 19 évesen rettenetes érzés volt, mikor egy 60 éves férfi, nagypapa korú , megpróbál megerőszakolni. Borzasztó, ha rá gondolok, hogy mi lett volna, ha sikerül neki, és esetleg terhes leszek, vagy valami nemi betegséget elkapok. Iszonyat. Szóval, kérdezőnek mondom, az ilyet nem lehet élvezni. Kizárt, hogy van ilyen nő.

Bence90
Bence90 2017-01-09 12:57:55
Privát bulin volt ilyen,hogy nem akartam a pasival lenni de ő már erőszakoskodott,fogdosott és inkább hagytam,hogy megdugjon gyorsan de nem élveztem... csak a buli miatt vettem rá magam,hogy az a idióta ne ronts el a hangulatott...

Tommi 2016-12-26 10:23:45
Szia-13 eves voltam, mikor anya bejött a szobámba es ,,lefeküdt ,, velem-akkor elveztem punit eloszor-utana meg sokszor megtörtént , és kesobb mar ,, aktívan,, vettem részt benne-22 eves koromig , sőt neha meg manapság is.

tom 2016-12-23 19:02:38
Írjatok bátran ezen nincs semmi szégyellni való!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek