Szextörténetek Amatőr szexképek Szexképek Szexapró Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Önkielégítés, maszturbálás!

szex fórum, erotika fórum
Jöjjön és írjon ide mindenki aki szeret úgy élvezni hogy közben megosztja másokkal a gondolatait és élvezettel olvassa amit mások írnak önkielégítés közben-nők, férfiak, heterok, biszexek! De csak akik itt nyíltan vállalják és nem bújnak emailbe meg privátba!

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-01-02 13:21:53
én pl ezt elősegítendő kurva sok élményemet le is írtam ide-oda itt, és pl több mint 10 képet is feltöltöttem, mindegyiken én vagyok, és lehetőleg a legizgalmasabb puncik vannak mellettem a képeken. szóval, én teszek is érte. és a történeteket is izgalmasan, részletesen írtam le, nem fél mondatokat idebaszva mint sokan, hogy dugnám, dugnálak, leszophatnál... szerencsére egyre többen mesélik el élvezhetően izgalmasan a történteket. pár nő, lugwig, meg páran még. énpl ezeket szeretem olvasni, nem azt hogy ki verné ki velem. tőled pl tetszett, amit írtál, hogy asszonykád elévezett mikor pasival szexeltél, csak kurvára nyulfarknyian írtad le. Ezt pl szívesen olvasnám tőled részletesen, meg más megélt történeteid. na akkor felizgulnék.

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-01-02 13:17:41
értette mindenki? azonnal tessék elélvezni!:D :D :D

Gyalu 2017-01-02 06:01:05
Most élvezkedek!

tom 2017-01-01 23:01:59
Szép amit írsz csak sajnos szart sem érek vele! ITT ÉS MOST ÉLVEZZEN MÁR VELEM EGYÜTT VALAKI ERRŐL SZÓL EZ A KIBASZOTT FÓRUM VAGY NEM?

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-01-01 22:47:26
tom! nem is erőlködni kell :D azt a munkahelyre hagyjuk! itt szórakozni kell, és kellemesen élvezkedve olvasni, hozzászólni. máshol ment ez neked, egyszer durva volt... és? szerintem megértetted, úgy hogy finomabban csak, de maradj, és írogass tovább.

tom 2017-01-01 20:43:18
Be is fejeztem én nem fogok itt(sem)fölöslegesen erőlködni!

tom 2017-01-01 16:59:10
Na jól van itt és a többi helyen is csak az évszám változott semmi más!

mereven15
mereven15 2016-12-31 14:46:20
sokmindenerdekel
Örülök, hogy végre valaki megérti mi volt a problémám.
tom!
"20 centis nyelvvel értesz egyet más baromságaival!" Azt a "baromságot" más, aki nem is volt érintett a vitában, érdekes módon megértette. Csak annyit kértem lényegében mindenki érdekében, hogy ne támadj le mindenkit azonnal a saját vágyaiddal, még akkor sem, ha azok csak írott szavak. Nem mindenki vevő rá. Előbb tényleg tájékozódj kicsit az ide tévedők identitását és érdeklődését illetően, mert rémisztő a stílusod. A heterok nagy részét pont az ilyesmi tartja vissza attól, hogy aktívan részt vegyenek a fórum működésében. Nekem nincs bajom veled, az sem érdekel, hogy biszex hajlamaid vannak. Csak légy körültekintőbb máskor. Akkor talán feléledhet a fórum is.

tom 2016-12-30 23:37:47
Rendben vagyunk azt hiszem semmi gond(RÉSZEMRŐL)! Nem megalázásnak, kötekedésnek szántam amit írtam de valóban elég 2 perc hogy fölálljon és a többi már csak rajtam múlik lehet akár 2-3 óra is mire eldurranok ha megfelelő a partner!

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2016-12-30 23:11:57
igen. szeretem, és hosszan szeretek mindent élvezni. nekem is elég lenne sokszor 2 perc, de inkább sokáig élvezek. máshol tetszenek a hozzászólásaid, itt volt durva. nem akarok vitázni inkább. csak tényleg figyeljünk már arra ,hogy gőzünk sincs sokszor sem a másik koráról, érdeklődéséről, és ne ivócimboraként kezeljünk mást, vagy hasonló ízlésűként, hanem kicsit érzéssel. Erre vana fórum, hogy szexről, véleményekről, megélt dolgokról beszéljünk, és ne szóbanazonnal megkúrjuk egymást. ez előben is bunkóság, sok pasi azért fanyarodik pasira, mert a nők ettől menekülnek, teljesen érthetően. másiknak tetszik, az is teljesen érthetően, mert van akinek erre van igénye, de én kb 30 feletti nővel voltam már, mármint szám szerint, és egyik sem iylen gyere basszál típus volt, ezért sok pasinak pasi marad. én is kipróbáltam az enyhe bit, mint írtam, de nő jelenlétében egy kicsit, és úgy tetszett, és akkor is sokszor hosszú szex volt,... és mindegyikőnk azt élvezte...

tom 2016-12-30 21:33:52
sokmindenérdekel! Veled aztán végképp nem lehet előbbre jutni sőt úgy látom a seggnyalás a kedvenced mivel 20 centis nyelvvel értesz egyet más baromságaival! Egyébként nagyon sajnálom hogy ilyen temérdek dologra van szükséged hogy előidézz valamilyen szintű számodra megfelelő merevedést! Nekem elég csak a gondolat és 2 perc!

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2016-12-30 14:45:26
mereven15 tök igazad van. ott van a felsorolásban a heteró is. én idén enyhe bi-be is belekóstoltam, de engem is kiakasztana a segbekúrós szöveg. mikor párral voltam, kis kölcsönös szopi, de persze csak csaj jelenlétében tudtam a feleséggel együtt, felváltva kicsit a férjet, utána ők ugyan így engem. a pasi csók, meg a pasi seggbekuki taszít pl engem is. Ez az enyhe bi is szerintem a sok hetero pornó nézésből jött, hogy a csajok annyira szeretik a szopást, és jó volt nézni is. és hát amikor a pár csinálta, és a pasi mondta, hogy ő is próbálta már ezt az enyhe bi dolgot, kipróbáltam. nekem ez a része bejött ,de itt is elég ritka, hogy szimpi legyen hozzá egy pasi, és jó nő jelenléte is kell hozzá... nekem legalább is. egyik gruppen is bi volt elvileg, én ott a 7 pasiból egyikét tudtam kicsit bekapni, és egyét még megtettem volna, de ő hamar eltűnt... úgy hogy én is utálom az ilyen beszólós, lerohanós szövegeket, hogy nyald, én meg seggbe kúrlak.. meg ilyenek.
én eleve sokáig hosszútávú kapcsolatokban éltem, és szerettem is udvarolni, kedveskedni, még ha évek óta"dugtunk" is, akkor sem volt ilyen. persze, mikor tudtuk, hogy a másik is szereti, a váratlan tapizást, utcán, boltban, otthon, akkor szerettünk a másik alá meglepiből benyúlni, de talán itt a fórumon is rájönnek, hogy szóval, és itt írással igen hamar el lehet rontani kapcsolatokat, ismerkedést. és ennek semmi értelme, mikor rendesen is meg lehet beszélni, pl érdeklődni, hogy a másikat érdekli-e... Nekem is volt, hogy a csajszim nyáron szoknyában a tv elé ült a kanapén, és felhúzta a lábait, én csak elé térdeltem, és mondtam, húzd félre a bugyid. és tette, és nyaltam is, de tudtam ,hogy szereti.

a cikkhez meg. én önkielégítés közben nem infókat osztok, hanem szívok be. :D azaz filmet, vagy képeket nézek, van több volt csajomról is szexes kép, dugás közbeni, vagy ilyesmi, és van videóm is egyikkel több. popsidugós, szopós és utána spermásan smárolós, kb ez 2, meg még pár rövidebb is. ezeket is nézem közben és magamra képzelem újra a meleg, fincsi szájukat, nyelvüket, a szűk popsijukat, lucskos puncijukat a farkamra, vagy a számra képzelem és úgy verem. közben nem tudnék írni :D

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek