Szextörténetek Amatőr szexképek Szexképek Szexapró Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Nimfomániás csajok

szex fórum, erotika fórum
naponta milyen gyakorisággal és hány orgazmusra van szükségetek a maradéktalan kielégüléshez amikor azt mondjátok hogy már elég?

cicismilf
cicismilf 2017-04-06 14:20:53
Köszönöm hogy nekem címezted írásod. Sajnálom hogy egy randi után az autóban kell kiráznod.
Milyen csajszi az ilyen,amelyik meg sem fogja ágaskodó farkad?
Ds azért vigyázz,nehogy valakit elüss miközben a farkaddal foglalkozol!

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-04-05 20:18:03
Ilyen élmények nekem főleg gyerekként voltak. Sokszor az akkor még teljesen nyilt pornóújságokat lehetett látni az újságosoknál. Tárva nyitott puncik, tele élvezett arcok, spermától tocsogó rések is voltak. Este hazefelé az utcai lámpák fényénél, az újságos bódék hátuljánál voltak ezek főleg. Ott dörzsiztem tele gecivel a nacim. Élvezetes volt úgy hazamenni, hogy előbb forróság, majd kihűlve, hidegben tocsogott a nacim. Azért néha, ritkán, de előfordul hasonló, és elég izgató.

Gyalu 2017-04-05 06:12:30
keresemahasonlókat! Ide írhatsz:2kapufa@gmail.com
Írkáljunk,barátkozzunk!))

keresemahasonlokat 2017-04-05 06:03:45
a pólóm előtt, húzogattam. Néha lenéztém rá és arra gondoltam, hogy el akkarok élvezni, most vezetés közbe. éppen előztek pólómal eltakartam, viszont besűrűsödtünk, így benyultam a nadrágomba és óvatosan apró mozdulatkat téve huzogattam szorongattam. :) Éreztem hogy igazi kitörés lessz. A tenyerembe és a nadrágomba kezdett spriccelni a forró ondó. Nagyot élveztem és az újjaim között folyt végig a zacskómra. Egy zsepkendőtt találtam, szerencsére, letakaritottam amenyyire tudtam a kezemet, és még fél órát utaztam az átázott teli élvezett nadrágomba! Szeretem az ilyen lebukós helyzeteket. Bár sajnos annak ellenére hogy nem vagyok szingli az ilyen izgalmakat nélkülöznöm kell. Sok minden más mellett. :)

keresemahasonlokat 2017-04-05 05:38:46
cicismilf, ezt most a te kedvedért írom le, mert azt mondtad izgat ha egy pasi bele élvez a nadrágjába. Persze remélem másnak is tetszeni fog. pár hónapja történt az eset, hogy barátnőmtől hazafelé tartva az autó úton, miközben végig azon járt az eszem hogy még csókolóztunk, igazán benyulhatott volna a gatyámba, legalább csak markolta volna meg egy kicsit, de valamiért nem nagyon van benne az ilyesmibe. Szóval nem elég, hogy a boxeralsóm teljesen elézott még a gondolataimat se tudtam elterelni a hétvégi kis akciónkról! Ez volt az a pont amikor eldöntöttem, nem birom ki hazáig, belenéztem a tükörbe voltak mögöttem is előttem is. Kilazítottam az övemet és és hasamat picit behúzva, újjaimmal elkezdtem benedvesíteni, egyre keményebben meredező játékszeremet. Újra azt éreztem mint tizen évesen amikor számitógépemen térolt szexképekre maszturbáltam úgy hogy a család kint jött ment az ajtóm előtt! Most a tükröt lestem, hogy ne vegyék észre meredező hímtagom amt,

keresemahasonlokat 2017-04-05 05:12:44
Sziasztok!
Még új vagyok, remélem itt találok hozzám hasonlókat, akik szintén szárnyaikat bontogatják és olyanokat akik ellátnak jó tanácsokkal. Esetleg kölcsönös szimpátia esetén személyes kontakt, barátság is szövődhet. Jelenleg nincs olyan barátom, akivel meg tudnám osztani beszélni azt amit teszek és gondolok. olvastam a topikokat, és arra jutottam, hogy jópár van amit még csak véletlenül se szeretnék megnyitni! :)

cicismilf
cicismilf 2017-02-20 10:13:47
Eltévesztetted a topikot! Ha jól emlékszem van erre a célra nyitott,de nem hiszem hogy megtalálsz benne!
Nem akarok senkit felizgatni a hozzászólásaimmal és olyat sem olvastam ami okán masztizni támadt volna ingerem.
Bocs!
Pedig vannak olyan irások,üzenetek amik felizgatnak,de az más kategória!

lehiggadtam 2017-02-19 06:05:24
Cicismilf teljesen igazad van hogy nem ismerkedni vagy itt ahogy én sem inkább beszélgetni izgalmas dolgokról amiktől begerjed az ember és csinál valamit amitől elélvez!

lehiggadtam 2017-02-17 19:16:51
Igazad van én sem élek vele mivel hogy nincs is kivel! Köszönöm!

eszter87 2017-02-16 23:40:15
lehiggadtam ha nem haragszol nem élnék a lehetősèggel. :-)

lehiggadtam 2017-02-15 16:14:55
eszter87 ne is törődj a kérdésemmel nem olyan lényeges csak váratlanul ért az írásod azt viszont szeretném ha valamelyik topikban kölcsönösen kényeztetnénk elélvezésig egymást!

cicismilf
cicismilf 2017-02-15 14:33:46
Köszönöm,de nem élnék vele! Nem ismerkedni vagyok itt,amint azt többször kifejtettem már.
Szerintem itt is lehet beszélgetni!

Igen,bárhol benedvesedek ha izgató dologgal találkozom. Vagy izgató üzit kapok vagy olyat olvasok. Persze nem annyira mintha egy pasi a nadrágjába élvez,de a tangám rendesen nyirkos lesz!!!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek