Szextörténetek Szexképek Amatőr szexkép Szexapró Szexfórum Szexhírek SzexGif
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Szex hármasban, négyesben

szex fórum, erotika fórum
Kinek volt már hármas, illetve négyes szexben része?

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2016-12-01 20:29:02
de jó, hogy ilyen párod van. én 2 barátnőmtől is kérdeztem, hogy nem akar-e másik pasit harmadiknak, de nem. tavaly voltam 2 lánnyal, kb év végén, idén meg párokkal néhányszor, és 2 csoportosban is. egyszer 4 pasi 1 nő. nemrég meg 3 nő, 7 pasisban. máshol írtam talán részletesebben róluk. de nagyon örülnék egy iylen párnak. biztos sokszor engedném, hogy legyen ilyen, mint amit leírtál cukorfalat.

cukorfalat 2016-11-29 21:45:46
Nehezen, de sikerűlt rávenni a nejemet a hármas szexre. A szomszédunk fia gyakran beszélgetett a nejemmel, tudtam, hogy tetszik neki. először hallani sem akart róla, de aztán egyszer megkérdezte, hogy gondolnám. mondtam neki, kezdjük el,minden jön majd magától. Egyik szombat délután már kezdett sötétedni, mikor az ablakon kinézve láttam ,beszélgetnek, majd elindúltak befelé. rákérdetett, akarom e még? akkora izgalom fogott el, alig tudtam kimondani az igent. a többi tényleg jött magától. gyorsan levetkőztűnk, elkezdtük szopni a melleit, lefektettüki, én a punciját nyaltam, a fiu csókolta , majd félre húzódtam és elkezdtek kefélni. Nagyobb volt neki az enyémnél és zajosan élvezték mindketten. elég hamar el is élveztek, a srác ki sem húzta mentek tovább, ez már jóval hosszabb volt a nejem egymás után többször is elélvezett. a második után kihúzta és én azonnal be is dugtam, nem szoktam hamar elmenni, de most nem sok kellett, úgy fel izgatott a látvány, még talán soha nem élveztem ekkorát. a nejem szinte magán kivűl volt az élvezettől, mivel a fiu még kétszer megkefélte. ez a kettő már igen hosszú volt, bőven besötétedett kis simogatás, csókolgatás után hazament, én pedig elkezdtem kefélni a élvezetektől elkábúlt feleségem. a sok elélvezés ellenére velem is többször elélvezett, utána úgy ahogy volt meztelenűl el is aludt. betakargattam és én is lefeküdtem. reggel mosolyogva ébredt, kérdeztem, tőle nem e bánta meg, meglepetésemre azt mondta , megbánta, de azt,hogy nem hallgatott hamarább rám. ez volt az első.

lugwig 2016-09-11 14:02:33
Voltunk ujra hármasba , volt még egy srác , aki fiatal jó farkú fickó és jól megdugta a nejemet , élvezett vele nagyokat a kis drágám , szopta a fiatal faszt és nyelte is a gecit mint már sokszor .

guy
guy 2016-09-05 12:44:11
Én is két csajal voltam fél évig meg volt 18 voltak én meg 45 jo lene ujbol két csaj 18 akivel lehetne játszadozni

lugwig 2016-09-04 15:23:36
Többször is voltam , főleg a volt párommal többesbe , párcserés szexbe , nagyon jó volt !

kedves10 2016-09-01 12:15:58
Nekünk a menyasszonyommal többször is volt részünk édeshármasban,de eddig mindig nő volt a harmadik is.Picit félek megosztani mással a pàrom,de ugyanakkor izgat is a dolog.Nőkkel minden esetre fantasztikus volt!

lcs 2016-09-01 11:13:14
Nekem volt szerencsém a hármas felálláshoz,nagyon jó volt.Régen volt az ÖKM nevü újság,ott találtunk egymásra.Közös fürdés-fürdetés,majd be a nappaliba,ott a feleség egyből térdre rogyott és kezdett kényeztetni:).Utána felválltva dugtuk,nyaltuk,szopattuk,de végül is az,hogy szopattuk lehet,hogy közönségesnek hat,mert csinálta kérés nélkül is:).Ott megkaptam azt amit otthon nem , a popót!!:) többet voltam a popsiban mint a punciban.Kiélveztem minden pillanatát,centiméterét.A második alkalommal ugyan ezzel a házaspárral voltam.Közös fürdés,most a férj később jött be fürdőbe (fröccsözött ),de már a kádban becserkésztem a lompost:).Utána jutott eszünkbe,hogy nem volt gumi.Most is a szokott "munkarend",izgatás ,nyali-fali,digi-dugi,felválltva,egyikünk dugta alulról,a másik oldalra állt-térdelt,és kényeztetve lett orálisan,aztán csere. A végén az volt a férj kérése,hogy amikor a feleségét kutyában dugtam,ő a felesége alatt volt,és amikor élveztem volna, nem a feleségébe lőttem a gecit ,hanem a nyitott szájába,mindig kíváncsi volt, hogy a másé milyen.Azóta próbálkozom,de nem sok sikerrel:(

Jeges5
Jeges5 2016-05-26 16:24:04
Pàrhoz csatlakoznàk szívesen.eddig egyszer volt èlmènyem ebbe.

koma72 2016-05-19 21:45:25
Nekem van 3-as tapasztalatom és szívesen csatlakoznék párokhoz.....

monkey 2016-05-19 21:02:33
Neked is tetszik Samantha?

Tommi 2016-05-19 09:01:34
TS samantha-izgato,, csaj ,, vagy

andreas 2016-05-05 13:42:53
Én a hármasban szívesen benne lennék!
Pl egy jó kis Duna-Kanyar környéki szieszta gyanánt.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek